Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Rodallega 12. golüne ulaştı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’da yedek kulübesine mahkum olmasına karşın sonradan oyuna girip attığı gollerle adından bahsettirmeyi başaran Hugo Rodallega ne kadar önemli bir oyuncu olduğun gösteriyor.

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre ligde bu sezon 9 maçta forma giymesine karşın bunlardan sadece 1 tanesine ilk 11’de başlayan Rodallega toplam 4 gol atmayı başardı. Kolombiyalı yıldız Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ibe adeta rakiplerini sürklase etti... Bordo-Mavili takımın oynadığı 3 kupa maçına da 11’de başlayan Rodallega, 7 kez ağları sallamayı başardı... Burak Yılmaz ve N’Doye’un gölgesinde kalmasında karşın attığı gollerle harikalar yaratan, başarılı forvet bundan sonra da gollere devam edeceğini söyledi...

        ''ŞAMPİYONLUK YARIŞINA GİRECEĞİZ''

        Tabii ki ilk 11’de oynamak istediğini ancak bunu çok fazla sorun etmediğini belirten Hugo Rodallega, “Çok iyi bir kadroya sahibiz. Özellikle hücum hattı çok zengin. Durum böyle olunca forma savaşı oluyor, şans da gelmeyebiliyor. Bunlar takım için çok önemli. 3 forvet de çok iyi ama karar hocamızın” dedi. Bordo-Mavili takımın geleceği ile ilgili de konuşan Kolombiyalı golcü, ligin ikinci yarı- sında şampiyonluk yarışına dahil olacaklarını söyledi ve ekledi: “Hem ligde, hem de kupa da iddialıyız. Rıza Hoca ile birlikte büyük bir gelişim gösterdiğimizi herkes görüyor. Bunu daha fazla yukarılara çıkarabilmek için elimizden geleni yapacağız.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa