Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocasını başka bir kadınla yakaladı, ortalık bir anda karıştı

        Edinilen bilgiye göre, olay Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 23 yaşındaki Müzeyyen T. bir süredir eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Bunun üzerine bugün sabah saatlerinde genç kadın eşi 25 yaşındaki Abdullah T. evden çıkınca onu takip etti.

        İHA'nın haberine göre, genç kadın, eşinin 2000 Evler Mahallesi'ne gelince 28 yaşındaki Gülşah B. isimli bir kadınla buluştuğunu gördü. Genç kadın bunun üzerine hemen yanlarına gidip tepki gösterdi. Tepki kısa sürede kavgaya dönüştü. Abdullah T. eşini, bağırdığı için darp etmeye çalıştı. Sesleri duyan vatandaşlar hemen polisi arayarak bir kadının darp edildiği ihbarında bulundu. Polis kısa sürede olay yerine gitti.

        "KOCAM BENİ BU KADINLA ALDATIYOR, ONLARI BASTIM"

        Müzeyyen T. karşısında polisi görünce, "Eşim beni bu kadınla aldatıyor. Ben de onları yakalayınca bana bıçak çekti" diye şikayetçi oldu. Polis tarafları alarak polis merkezine götürdü. Burada basın mensuplarının görüntü aldığını gören Abdullah T. ve sevgilisi olduğu ileri sürülen Gülşah B. tepki gösterdi. Müzeyyen T. ise basın mensuplarına "Kocam beni bu kadınla aldatıyor onları bastım" diye bağırdı.

        Zanlıların polis merkezinde ifadelerine başvuruldu. Kadın ve erkeğin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. İfadeleri alınan taraflar polis merkezinden serbest bırakıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa