Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol POLAT/DARICA (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ´nin Darıca ilçesinde, plastik doğrama firmasına ait kamyonetin kasasındaki raf, sitenin girişindeki beton kemere çarptı. Yıkılan beton kemerin kamyonetin üzerine devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

        Olay saat 17.00 sıralarında, Darıca Nene Hatun Mahallesi Erkan Sokak´taki bir sitede meydana geldi. Bir plastik doğrama firmasına ait 41 AGA 026 plakalı kamyonet, siteye giriş yaparken, kasasında bulunan plastik doğramaların konulduğu raf, sitenin girişindeki beton kemere çarptı. Kaza sırasında beton kemer kamyonetin üzerine devrildi. Sitede bulunan bir daireye ölçü almak için gelen sürücü Engin Atasoy ve yanında bulunan yabancı uyruklu kişi beton kemerin aracın üzerine devrilmesi sonucu araçta sıkıştı. 2 kişi vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yıkılan kemerin kaldırılması için de çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Darıca Erol POLAT

        2022-08-18 18:33:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa