Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde bir kişi tarafından taşlanan köpek, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alındı.

        Körfez Çamlıtepe Mahallesi´nde Ömer Kılıç (71) tavuklarına saldırdığı gerekçesi ile yerde yatan köpeğe taş attı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köpeği bularak Kandıra ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirdi. Sağlık kontrollerine başlanan köpeğin sırtında yara olduğu tespit edildi. Deri altındaki yaranın tedavisi için ilaç tedavisi yapıldı. Köpeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Ömer Kılıç, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

        Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden bir yetkili, "Kocaeli Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezimize, Körfez ilçesinden sırtına taş atılmış köpek getirildi. Bu hayvanımızın öncelikle röntgenini çektik ve radyografik muayenesini yaptık. Sırtında bir yara tespit ettik. Ekiplerimiz genel muayenesini ve gerekli tedavisini yapıyor. Hayvanımız şu an gayet iyi ve sağlıklı bir durumda, sadece bir yara tespit edildi. Gerekli müdahalesi yapıldı" dedi.

        2 yaşındaki köpeğin aşıları yapılırken, iyileştikten sonra güvenli bir aileye sahiplendirmesi yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa