Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen evde bakım hizmeti zorlu kış şartlarında da devam etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği Evde Bakım Hizmetini özellikle yüksek kesimlerde yağan yoğun kar yağışı olduğu bu günlerde de aralıksız devam ettiriyor. Kar yüksekliğinin 1 metreyi aştığı köylere kadar kentin en ücra bölgelerine ulaşılan hizmet ile hastaların öz bakımı ve ev temizlikleri yapılıyor.

        Evde Bakım Hizmeti’nde yararlanan ailelerden birisi de Aslim Ailesi. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerden biri olan Avluburun Mahallesi’nde yaşayan Aslım ailesine, kalınlığının yarım metreyi aştığı bölgeye giden ekipler zor şartlar altında olsa da ulaştı. 1,5 yıldır yatalak olan Mürvet Aslım’ın yardımına evde bakım hizmeti ekipleri koşuyor. Mürvet Aslım’ın evine giden ekipler, hastanın öz bakımını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa