Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi’nin Gün Işığı Derneği iş birliği ile 4 yıllık devlet üniversitelerinde eğitim görecek öğrenciler için hayata geçirdiği proje kapsamında burs almaya hak kazanan 3 bin öğrenicinin isimleri açıklandı.

        Körfez Belediyesi’nin Gün Işığı Derneği iş birliği ile yüksek öğrenimini yapan 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitime katkı payları, bu yıl da devam ediyor. Başvuru süreci geçtiğimiz ay gerçekleştirilmişti. Başvuruların değerlendirilme süreci tamamlandı, burs almaya hak kazanan 3 bin öğrencinin isimleri Körfez Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

        20142015 yılında 2 bin 135, 20152016 yılında 2 bin 506, 20162017 eğitim öğretim döneminde 2 bin 800, 20172018 eğitim öğretim yılında da 3 bin 200 öğrenciye burs verilmişti. Bu yıl verilecek burslar ile birlikte bugüne kadar yaklaşık 14 bin öğrencinin eğitimine katkı sunulmuş olacak. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin belirlenmesi ile birlikte bir müjdeli haber de Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan geldi. Başkan Baran, burs almaya hak kazanan öğrencilerin hesaplarına ilk taksitlerin hafta içerisinde yatacağını açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa