Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen Gümüşhane Tanıtım Günleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de konseptiyle hayata geçirilen tanıtım günleri Gümüşhane ile devam ediyor. 8 Kasım’da başlayan Gümüşhane Tanıtım günleri 11 Kasım’a kadar Büyükşehir Fuar Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.Gümüşhane tanıtım günlerinde tarihi ve turistlik mekanların tanıtımları yapılırken, yöresel ürünler de sergilenmeye devam ediyor. 2 bin 500 metre rakımda üretilen organik çiçek balından pestilkömeye, kuru fasulyeden sirona bir çok yöresel tat, tanıtım günlerinde Kocaeli’nde yaşayan Gümüşhaneliler ile buluşuyor.

        Anadolu Kocaeli’nde konseptiyle hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane’nin yöresel tatlarının yanı sıra bir çok turistlik ve tarihi mekanları da Gümüşhane Valiliği standında tanıtılıyor. Karaca Mağarası, Santa Harabeleri, Süleymaniye Mahallesi, yaylalar, şelaleler, doğal göller ve yüzlerce yıllık tarihi köprülerin tanıtımı yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa