Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yapılacak olan Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri’nin projelendirmesi tamamlanarak ihaleye hazır hale getirildi.

        Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortak projesi olarak hazırlanan Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri, projesi tamamlanarak ihale aşamasına geldi. Hazırlanan proje ile Kartepe Uzuntarla

        Mahallesi’nde yapılacak tesis kendi alanında örnek olacak. Uluslararası FİFA Qutaliy Belgeli, amatör kulüplerin müsabaka amaçlı maç yapabileceği standartta sentetik çim futbol sahası oyun çizgileri 68x105 metre kare ebatlarında olurken, ısınma ve koşu, yürüyüş yolu futbol sahası çevresinde 4,40 cm genişliğinde olacak. Yapılacak olan gece karşılaşmalarına göre aydınlatma sisteminin yanı sıra otomatik sulama tesisatı ile sahanın sulaması yapılacak.

        Spora desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde ilçe genelinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Belde kültüründen ilçe kültürüne geçilirken gereken bütün yatırımları planlı ve sistemli olarak projelendirilip tamamlıyoruz. Hemşehrilerimizin turizm kenti olan Kocaeli’nde ihtiyacı olan projelerimiz hayata geçmektedir. Uzuntarla Mahallesi’nde yapılacak olan spor kompleksimizi gençlerimizin spor alanlarına ekleyeceğiz. Geleceğimiz olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için sorumluyuz ve gönüllüyüz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa