Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilen geri dönüşüm konteynerleri amacına uygun kullanılmıyor.

        İzmit’te çöp ve geri dönüşüm konteynırlarının amacına uygun şekilde kullanılmadığı açıklandı. İzmit Belediyesi yetkilileri, şehrin binlerce noktasında çöpler için ayrı geri dönüşüm atıkları için ayrı konteynerler bulunduğunu hatırlatarak, “Konteynerlerin üzerinde çöp mü yoksa geri dönüşüm mü atılacağı yazılı. Ayrıca her birinin rengi de farklı. Buna rağmen bazı kişiler çöplerin atılacağı konteynerlere geri dönüşüm atıklarını, geri dönüşüm atılacak konteynerlere da çöpleri atıyorlar. Bu konuda defalarca uyarlar yapıyoruz. Fakat bazı kişiler sanki kasıtlı olarak konteynerleri yanlış kullanmaya devam ediyor” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa