Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediye Başkanı İsmail Baran ile Mevlana Modern Pazarını gezen Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, pazar alanını çok beğendiğini söyledi.

        AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, konuğu AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek ile birlikte, Gebze’nin vizyon projelerinden Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Zeybek’e modern kapalı pazaryeri projesi hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cuma pazarını kapalı pazara taşıyarak pazarcı esnafı ve vatandaşların modern ve steril ortamda alışverişlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Mevlana Modern Kapalı Pazarı beğendiğini söyleyen Emine Macit Zeybek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i Gebze’ye kazandırdığı eser ve yaptığı hizmetleri için tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa