Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ü Daraltılmış İlçe Danışma Meclisinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda ekonomimizi ayakta tutacak hamleler yapmalıyız” dedi.

        AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından 91’inci Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan danışma meclisine; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

        Toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “AK kadrolarımızın değerli üyeleri, dava arkadaşlarım. Hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. İlçe Başkanımız Şener Beyin de ifade ettiği gibi, dış güçlere karşı dik durmak en birincil vazifemiz. Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda ekonomimizi ayakta tutacak hamleler yapmalıyız. Tasarruf noktasında bizlerde gerekli adımları atıyoruz. Ne Amerika’ya ne de diğer hainlere asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa