Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara temaslarında Külliyede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve TBMM’de Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a konuk oldu.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkentte ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’a konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, ziyarette Bakanlık ve Başbakanlık dönemlerinde Kocaeli’yle yakından ilgilenen Meclis Başkanı Yıldırım’a kentte yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aktardı. Başkan Karaosmanoğlu, Yıldırım’a DarıcaGebze OSB Metrosu projesine yönelik detaylı bilgi verdi.

        Öte yandan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurul üyesi olan Başkan Karaosmanoğlu ve diğer kurucuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa