Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Posoflular Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Seyran Şenliği, İlimtepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi.

        Kocaeli Posoflular Derneği tarafından her yıl İlimtepe Piknik Alanı’nda düzenlenen Seyran Şenliği, yine renkli görüntülere sahne oldu. Kocaeli Posoflular Dernek Başkanı Muhammer Eren ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenliğe; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, dernek üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

        Şenliğe katılanlar söylenen türküler eşliğinde bol bol eğlenirken, yaş gruplarına göre düzenlene yarışmalar ise oldukça heyecanlıydı. Yemek yarışmasında Başkan İsmail Baran ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da jüri listesinde yer aldı. Mantı yarışmasında Şennur Eren birinci olurken, Şaziye Yıldız da ikinci oldu. Yapılan konuşmalar ve yarışmalar sonrasında da şenliğe katkı sunanlara plaket takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa