Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda personellere iş sağlığı eğitimi verildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yükümlülüklerinin bilinci ile eğitimlerini sürdürüyor. Bu nedenle KOMEK çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi düzenlendi. Belde A.Ş İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından verilen eğitimde KOMEK personeline çalışma mevzuatı, iş yerinde yaşanabilecek yangın, patlama, elektrik gibi olası tehlikelere karşı korunma teknikleri ile iş kazalarının sebepleri ve güvenlik konuları detaylı bir şekilde anlatıldı.

        Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimi Belde A.Ş İş Güvenliği Uzmanı Selin Binay verdi. Eğitime Gebze, Körfez, İzmit ve Gölcük KOMEK kurs merkezlerinde görev yapan usta öğretici ve personeller katıldı. Dört grup halinde gerçekleşen eğitimden beş yüz kişinin üzerinde personel yararlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa