Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro, motokros ve ATV Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışları bu hafta sonu yapılacak.

        Doğa sporlarının cazibe merkezi haline dönüşen Kartepe’de yeni bir heyecan daha yaşanacak. Türkiye’nin en hızlı enduro ve ATV pilotları hem doğaya hemde rakiplerine karşı zorlu mücadelelerde sergileyecek. Motor ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek olan Kartepe yarışı, ıslak zemini ile pilotlara zor anlar yaşatacak. Maşukiye’de yapılacak olan yarışlarda Akdeniz ve Ege bölgesinden 150’ye yakın sporcu katılacak.

        Spor ve doğa turizmi merkezini Kartepe’de etkin olarak değerlendirdiklerini açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz Allah’ın lütfettiği bir doğa harikasıdır. Bu özelliklerini ilçemizin kalkınması için değerlendirmek de bizim görevimiz. Bu tür organizasyonları önemsiyor ve destekliyoruz. Herkesi bu heyecanı yaşamaya, paylaşamaya davet ediyorum. Kartepe’de spor var, heyecan var, güzellikler var” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa