Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde belediye ve emniyet müdürlüğüne yakın bir yerde cadde ortasında araçları ile yolu kesen magandalar, havaya ateş ederek araçları ile drift yaptılar. Vatandalar, sıklıkla benzer görüntülerin yaşandığı alanda önlem alınması için yetkililerden yardım istedi.

        Olay önceki gün gece saatlerinde Sultan Orhan Mahallesi ile Arapçeşme Mahallesi arasındaki Gençlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre asker eğlencesi yapan bir araç konvoyu, Gençlik Caddesi üzerindeki kavşakta yolu keserek araçları ile drift atmaya başladı. O sırada akaryakıt istasyonunda bulunan bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntülerde, konvoydaki otomobillerin bazıları yolu keserken bir tanesi ise yol ortasında drift atıyor. Yaklaşık 3 dakika süren görüntülerin devamında ise yol kesen bir araçtan inen bir şahıs, silahla havaya 6 el ateş ederek aracına biniyor.

        Terör estiren şahıslar vatandaşları bezdirdi

        Drift aran grubun kestiği yolda trafikte kalan araç sürücüler ise korna çalarak duruma tepki gösteriyor. Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne yakın bir mesafede yaşanan olayların sık sık devam ettiğini belirten vatandaşlar ise yetkililerden yardım istedi. Cadde üzerinde benzer olayların sık sık tekrarlayarak terör estiren şahısların, insanların canlarını tehlikeye düşürdüğünü söyleyen vatandaşlar, can kayıpları yaşanmadan yetkililerin konuya çözüm bulmalarını beklediklerini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa