Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi TuzlaÇayırova arasında gerçekleştirilen bağlantı yolu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ve kesintisiz ulaşım için çeşitli projeler hayata geçiriyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından bölgeler tespit edilerek buralarda trafik akışını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Çayırova ile Tuzla Şifa Mahallesi arasında ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolları çalışması gerçekleştiriliyor. Proje ile iki bölge arasında yeni köprü ve yollar yapılarak Şifa Mahallesi ve Çayırova’nın birbirine bağlanması sağlanacak. Mevcut durumda ayak temellerinde kazı, montaj ve fore kazık süreklilik testleri devam ediyor.

        Projenin hizmete girmesiyle E80’e bağlantı sağlanarak hem doğubatı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı gerçekleştirilecek. Mahallede yer alan tır parkının güney kısmında inşa edilecek köprü ve bağlantı yolları iki bölgeyi birbirine bağlayacak. Proje kapsamında 1 adet 91 buçuk metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde, bir adet de 90 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde köprü imalatı yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa