Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerdeki belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

        Darıca belediye sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Muhtarlarımızın mahallelerde bizlere ettikleri yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Darıca Belediyesi olarak muhtarlarımızın mahalleleri için talep ettikleri her türlüğü istek ve öneriyi önemsiyor ve elimizden gelen gayretle isteğin yerine getirilmesini sağlıyoruz. Belediye çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantı muhtarların mahalleri için istek ve öneri ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa