Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışması kapsamında Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği genişletme çalışmalarıyla Salim Dervişoğlu Caddesi’ni duble yola dönüştürüyor. 42 Evler bölgesinden Çuhane Caddesi’ne olan kısımda yapılan çalışmalar tamamlandığında ortaya 2 gidiş iki gelişli bir duble yol çıkacak. D100’de trafiğin yoğunlaşması sonucu araçların ulaşım için kullandıkları cadde, hizmete girdiğinde alternatif bir güzergâh haline gelecek. Cadde, Köseköy ile Derince ’ye kadar uzanan bir hat çizmesi nedeniyle sürücüler tarafından tercih ediliyor.

        42 Evler ve Çuhane Caddesi arasındaki Salim Dervişoğlu Caddesi gerçekleştirilen proje ile duble yol haline getiriliyor. 4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evlerİlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılıyor. Yeni duble yolda aydınlatmalı orta refüj de bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa