Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, her yıl 17 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası nedeniyle minik zabıtalarla birlikte vatandaşlara çiçek dağıttı.

        Zabıtaların çok önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Doğan, “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan tüm zabıtalarımızın haftasını kutluyorum” dedi.

        Zabıtanın belediyeler için ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Doğan, “Hayatın her alanına dokunan hizmetler sunan belediyelerde, zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Zabıta, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Şehir hayatında düzenin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Şehrimizin tertip düzenini sağlayan, bizlerin daha huzurlu, daha güzel ortamlarda yaşamasını sağlayan zabıtalarımızın haftası kutlu olsun” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa