Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Bilgi Evleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi 24 Eylül tarihinde başlıyor.

        Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olan ders eğitimi, spor etkinlikleri, atölye faaliyetleri gibi birçok imkandan yararlanmak isteyen öğrenciler için kayıtlar 12 Eylül Çarşamba günü başlıyor. Bilgi Evleri, ücretsiz ve kaliteli eğitimi ile bu yıl da Kocaelili çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

        Bilgi Evleri’nde başvurular yıl boyunca devam edecek olup, kontenjan sayısınca öğrenci eğitim ve öğretime dâhil olacak. Kontenjan dışında kalan öğrenciler, Bilgi Evlerinin kütüphane, bilişim, geziler, kulüpler ve tüm sosyal etkinliklerinden faydalanabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa