Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi tarafından 4 bin 200 metrekarelik alana inşası yapılan dev spor kompleksinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

        Körfez’de spora yaptığı yatırımların meyvesini ülke ve dünya genelinde aldığı başarılar ile toplayan, yeni spor kompleksi ile de gücüne güç katacak olan Körfez Belediyesi, her branştan sporcu yetiştirecek. Sporu ülke genelinde başkent haline getirecek 35 milyon liralık projelerin startını veren Başkan Baran ise bu projeye büyük önem veriyor. Çeşitli ziyaret ve incelemeler ile sürdürülen çalışmaları aşama aşama takip eden Başkan Baran, projenin verilen sürede bitirilmesi adına yoğun bir mesai harcandığını belirtti. Projede açık ve kapalı futbol sahaları, basketbol, tenis ve voleybol tesislerinin kaba inşaat çalışmalarına geçildi. Bununla birlikte hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından kompleksi çevreleyen istinat duvarlarının yapımına başlanılacak. Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa