Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sekapark Yaz Konserleri kapsamında sahne alan Kibariye, şarkılarını Kocaelili hayranları için söyledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sekapark Yaz Konserleri arabesk müziğin sevilen ismi Kibariye konseri ile başladı. Sekaparkta düzenlenen konserde sahne alan Kibariye, sevilen şarkılarıyla konsere katılanlara coşkulu dakikalar yaşattı. Kibariye’nin sevilen şarkılarını dinlemek için Sekaparka gelen binlerce Kocaelili şarkılara eşlik etti.

        Kibariye’nin hareketli şarkılarında eğlenen hayranları, duygusal parçalarda da duygu dolu anlar yaşadı. İzmit’in kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirten Kibariye, kendisini sevenleriyle buluşturduğu için Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Sekaparkta Kibariye ile başlayan ücretsiz konserler, 08 Eylül Cumartesi Züleyha Ortak Enbe Orkestrası; 14 Eylül Cuma Serdar Ortaç konseri ile sürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa