Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir ortaokulda öğrenciler, tatil için gittikleri memleketinden dönen öğretmenlerini hediyelerle karşıladı. Öğrencilerin hediyeleri ile karşılanan öğretmenler duygusal anlar yaşadı.

        Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Ortaokulu’nun öğrencileri, 20172018 Eğitim Öğretim yılının sonlanması ile 2 aylık tatile çıkan öğretmenlerini sürprizle karşıladı. 20182019 Eğitim Öğretim yılı için mesai başı yapan farklı illerden Kocaeli’ne gelen öğretmenlerine çeşitli hediyeler hazırlayan öğrenciler, 2 gün boyunca okulu süslediler. Sabah saatlerinde ilk iş günü için okula gelen öğretmenler, okulda öğrencileri ile karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediler. Öğrencilerin düzenlediği karşılama sürprizi için öğretmenler, duygusala alanlar yaşadı. Düzenlenen programda konuşan okul müdürü Ekrem Kızıltaş öğrencilerinin teklifi ile öğretmenleri hediyelerle karşıladığını ifade ederek, “Öğrencilerimizin teklifi ile okulumuzun düzenlediği tatildeki öğretmenlerimizi ‘Okula ilk geldiği gün karşılayalım, özlediğimiz öğretmenlerimize hoş geldiniz diyelim’ dedik” dedi.

        “Bir öğretmen için öğrencilerinin sevgisi, ilgisi, bir bakışı bile değerlidir”

        Daha sonra öğrenciler, öğretmenlerine hazırlanan hediyeleri takdim ettiler. Hediyelerini alan öğretmenler ise duygusal anlar yaşarken, öğrencilerine teşekkür ettiler. Kahramanmaraş’tan 5 yıl önce Kocaeli’ye öğretmenlik için geldiğini söyleyen Türkçe öğretmeni Hakan Doğan, “Bu okulda 5 yıldır Türkçe öğretmeniyim. Bu yıl farklı bir karşılamayla karşılaştık. Öğrencilerimizin hazırladığı sürpriz bayağı güzeldi. Umarım böyle güzel devam eder. Yaz tatilinden sonra bizim için güzel bir başlangıç oldu. Tatilimi Ankara’da geçirdim, bebeğimizle ilgilendik. Ondan sonra buraya geldik. Normal şartlarda öğretmenler odasına gidip orada oturup belgeler falan konuşulurdu. Bugün bir hareketlilik vardı. Sonra anladık. Bir öğretmen için öğrencilerinin sevgisi, ilgisi, bir bakışı bile değerlidir. Böyle bir karşılama bizim için güzel bir motivasyon oldu” diye konuştu.

        “Gelen öğretmenlerimiz için bugün hazırlıklar yaptık”

        Öğretmenleri için bir sürpriz yapıp, onları karşılamak istediklerini dile getiren 7. Sınıf öğrencisi Sıla Baykoç, “7. sınıf öğrencisiyim. Okulların açılacağı için sevinçliyiz. Yeni öğretmenler, arkadaşlarla tanışmak güzel bir şey. Gelen öğretmenlerimiz için bugün hazırlıklar yaptık. 3 gündür hazırlık yapıyorduk. Okul müdürümüz bizi aradığında okula geldik ve öğretmenlerimiz için böyle bir karşılama düzenledik” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa