Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından, muhtarlara yönelik planlanan Yunanistan, Makedonya ve Kosova gezisi ileri bir tarihe ertelendi.

        Muhtarların bilgi ve görgülerini arttırmak, ata yadigârları eserleri yerinde görmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gezi ertelendi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı açıklamada, "Bu ay içerisinde yapılması planlanan gezinin emperyalist güçler tarafından ülkemize yönelik ekonomik saldırılar nedeniyle yeniden gözden geçirilmesi kararı verilmiştir. AK Parti Genel Merkezimizin tavsiyeleri doğrultusunda bu tür programların gözen geçirilmesi uygun görülmüş ve bu talimatlar ışında belediyemizin muhtarlar için bu yıl için düzenlediği program ileri ki bir tarihe ertelenmiştir. İzmit Belediyemiz milletin kuruşunu ziyan etmeden, az parayla çok proje yapan ve bu anlamda da Türkiye’ye örnek olan bir belediyedir’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa