Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SekaparkPlaj yolu arasında uzatılan Akçaray tramvay hattında çalışmalar sürüyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray Tramvay Hattı Sekapark’tan plaj yolu’na kadar uzatılıyor. Günlük kullanımda vatandaşların sıkça tercih ettikleri Akçaray Tramvay hattında 4 yeni istasyon daha yapılacak. İki etap halinde çalışmaları gerçekleştirilen SekaparkPlajyolu hattının Bilim MerkeziOkullar birinci etabında çalışmalar ağırlıklı olarak sürdürülüyor. Altyapı çalışmaları ve zemin beton dökümü yapılan birinci etapta, ray döşeme işleri gerçekleştiriliyor. İkinci etap olan Okullar Bölgesive Plaj Yolu arasında ise hattın altyapı uygulama çalışmaları yapılıyor.

        Günlük kullanımda vatandaşların sıkça tercih ettikleri Akçaray Tramvay hattında SekaparkPlajyolu bölümünde 4 yeni istasyon yapılacak. 2.2 km uzunluğundaki hatta, istasyonlar Seka Devlet Hastanesi, Kongre Merkezi, Okullar Bölgesi ve Plajyolu mevkilerinde bulunacak. Gidişdönüş 15 km’lik mevcut tramvay hattına 5 km’lik tramvay hattının eklenmesiyle Kocaeli’ndeki tramvay hattı uzunluğu 20 km’ye çıkartılmış olacak. Öte yandan tramvay hattı şehrin geneline yayılıyor. KörfezDerinceİzmit istikametinde ön proje çalışmaları başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa