Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşasını sürdürdüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bölgede yeni yüzücülerin adresi olacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yüzme havuzları kazandırmaya devam ediyor. Tam donanımlı yarı olimpik olarak planlanan tesisler, yüzme sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yarı olimpik spor salonlarından birini Kartepe’ye kazandırıyor.

        Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor. İçerisinde 94 kişilik seyirci tribünü, bay ve bayan fitness salonu planlanan salonun, Su basman içi dolgu imalatı tamamlandı ve betonu döküldü. Havuz kısmının döşeme demir imalatı da tamamlandı. İlki Körfez’de yapılan yarı olimpik yüzme havuzunu Çayırova ve Karamürsel takip etti. İnşaası devam eden Dilovası Kandıra’nın ardından yeni adım Kartepe’de atıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa