Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KEREM’de eğitim gören özel çocukları misafir etti.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (KEREM)’de eğitim gören özel çocukları makamında kabul etti. Başkan Üzülmez’i karşılarında gören özel çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Bütün öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, özel çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Üzülmez’e özel çocukların ziyaretine KEREM Derneği yöneticilerinden Emel Baştan’da eşlik etti. Baştan, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Üzülmez’e bilgi verdi.

        Özel çocukların eğitiminde, sosyal hayatın içerisinde yer almaları amacıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Üzülmez, “Özel çocuklar bizim değerimizdir. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Özel çocuklarımızın kendi ayakları üzerinde durmaları, sosyal hayatın içerisinde olmaları ve eğitimleri için birçok projeyi hayata geçirdik. Bundan da çok mutluyuz” dedi.

        Kartepe Belediyesi olarak özel çocuklara yönelik verilen desteğin yanı sıra ailelerine de imkanlar dahilinde destek verdiklerini belirten Başkan Üzülmez, “Özel çocuklarımızın eğlenmeleri, dinlenmeleri içinde ilçemizde birçok imkan vardır. Turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, özel çocuklarımızı da unutmuyoruz. Bizlere gelen istek ve talepleri imkanlarımız dahilinde yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Onların sizi gördüğü zaman gözlerinde oluşan parıltı her şeye değer” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa