Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Kırgızistan’a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle 13 Eylül tarihlerindeki Kırgızistan resmi ziyaretine aynı uçakla eşlik edecek. Kırgızistan ziyaretinde TürkiyeKırgızistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin (YDSK) 5. toplantısı, Üçüncü Dünya Göçebe Oyunları’nın açılış töreni ve Türk Dili Konuşan Ülkeler Keneşi Devlet Başkanları Zirvesi toplantısı gerçekleştirilecek.

        Başkan Karaosmanoğlu ziyaret kapsamında Türk Dünyası ülkelerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunacak. Resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan ile Türkiye arasındaki işbirliğinin durumu ve bu ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili çeşitli konuları görüşecek. Ceenbekov ile Erdoğan, uluslararası ve bölgesel gündemdeki güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa