Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki alt yapı düzenlemeleri ve mevsimsel nedenlerle bozulan güzergahları elden geçirirken mahalle statüsüne kavuşan köy yollarına hizmet götürüyor.

        Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı parke tamirat ekipleri Eşme Ahmediye Mahallesi’ndeki yolları günümüz koşullarına uygun hale getirmek için yoğun bir tempoyla çalışılıyor. Yaz mevsiminde çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri belirlenen iş programı dahilinde mahalle bazında ilçedeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

        Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile köy çalışmalarına ağırlık veren Belediye ekipleri, Eşme Ahmediye Mahallesi genelinde çalışma başlattı. Köy genelindeki yolları tek tek tarayan ekipler bozulan parke yolların tamiratlarını yapıyor. Eşme Ahmediye Mahallesi parke tamiratı çalışmaları yağmursuyu hattı döşenen Hacı Osman Sokak üzerinde zarar gören parke yoldan başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa