Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi, yabancı akademisyenler tarafından incelendi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’na katılan yabancı akademisyenler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Avrupa Birliği Ortak Araştırma Merkezi Doğal Afetleri İzleme ve Erken Uyarı Sistemleri Koordinatörü Alessanandro Annuziato, İngiltere Anglia Ruskin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Susan Klein, İskoçşya Robert Gordon Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. David A. Alexander, merkez yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

        Büyükşehir tarafından yürütülen Kocaeli yerel deprem kayıt ağı, deprem eğitimleri ve Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi hakkında bilgilerin verildiği ziyarette karşılıklı bilgi alışverişi de yapıldı. Uluslararası akademisyenler, yerel yönetim olarak yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ve örnek alınacak çalışmalar olduklarını belirttiler. Akademisyenler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa