Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından açılan Genç Girişimciler Merkezi’nden mezun olan kendi yazılım şirketini kurdu.

        İzmit Belediyesinin gençler için açmış olduğu Genç Girişimciler Merkezi mezun vermeye devam ediyor. Genç Girişimciler Merkezinde eğitimlerini tamamlayan ve bu süreçte genç girişimci desteği gören Hafzullah Yıldırım, artık kendi ofisinde hizmet verecek. Genç Girişimciler Merkezi Bünyesinde bir yıl süre ile faaliyet gösteren Hafzullah Yıldırım, Önce ön Kuluçka dönemini tamamladı daha sonra firmasını kuran Yıldırım, yazılım ve danışmanlık hizmetleri dalında hizmet verecek bir iş yeri açtı.

        Genç Girişimciler Merkezinde bulunduğu süre zarfında ofis, sekretarya, mentörlük, eğitim faaliyetleri ve hibe destek programları eğitimlerinden yararlanan Yıldırım, Körfez Mahallesi 15 Temmuz Milli irade Meydanı yakınında ofisini açtı

        Şirket bünyesinde 2 genci de istihdam eden Yıldırım, sunulan hizmetler dolayısıyla İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ve projede kendisine destek veren belediye yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa