Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahne alan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ grubu, eski ve yeni şarkılarını sevenleri için söyledi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 52. Yaz Etkinlikleri kapsamında yaz boyunca süren konserlerin finali Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan Mazhar Fuat Özkan (MFÖ)grubu tarafından verilen konserle yapıldı. Düzenlenen konserde sahne alan sevilen grup MFÖ, ”Yalnızlık Ömür Boyu”, “Ele Güne Karşı”, “Güllerin İçinden”, “Benim Hala Umudum Var”, “Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da”, “Sarı Laleler” şarkılarını Kocaeliler için söyledi.

        İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Fuarı’nda gerçekleştirilen konsere binlerce vatandaş katıldı. Erken saatlerde konser alanında yerini alan vatandaşlar, yaklaşık 2 saat süren konserde Mazhar Fuat Özkan grubunun söylediği şarkılara eşlik ettiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde grup, tam not aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa