Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

        30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkan Vekili Metin Söylemez, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Bayrağı’nın çekilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören son bulurken, Darıca Kaymakamlığı’nda protokol üyelerinin tebrikleri kabulü ve verilen kokteyl ile etkinlikler sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa