Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

        Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, parke serimi ve asfalt yama çalışmalarına hız verdi. Belirlenen bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Ahatlı Mahallesi’nde bulunan Ahatlı Camii bahçesini parke ile kapladı, çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. Yıpranan kaldırımlarda onarım çalışmaları yapan ekipler, Köşklüçeşme 535 Sokak, Gümüşpala Caddesi’nde tretuvar çalışmalarını tamamladı. Bozulan yollarda asfalt yenileme ve onarım çalışmaları da yürüten ekipler İnönü Mahallesi 1996 sokakta asfalt serimi Ankara Caddesinde yama çalışmaları yürüttü.

        Çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Fen işleri müdürlüğü yetkilileri tarafından belirlenen program dahilinde Gebze’nin tüm yol ve kaldırımlarının onarılacağı ve kış ayına hazır olacağı bilgisi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa