Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze’de geleneksel olarak düzenlenen kent bayramlaşması etkinliği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşti.

        Gebze’de geleneksel ilçe bayramlaşması Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Çok sayıda vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı kent meydanındaki ilçe bayramlaşmasına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra, milletvekilleri, Gebze Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze Jandarma Komutanı Barış Eke, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, siyasi parti ve STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

        15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen kent bayramlaşmasında kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ülkemize çirkince bir yaklaşım ve gaye ile hedef alan, hiçbir mantıklı bir izahı ve gerekçesi olmayan siyasi ve ekonomik mekanizmalarını harekete geçirmeye çalışıyorlar. Biz bir olduğumuzda daha öncede gösterdikleri çabalardan istedikleri neticeyi alamadıklarını gördük. Bu çirkince yapmaya çalıştıkları ekonomik savaşa karşı, şimdi yine birlik olma zamanı. Tüm bu yaşananlara karşı Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’mizin, 81 milyonun bir ve beraber olduğunu göstermeyi ve altından kalkmayı Rabbim dualarımızla kabul eder inşallah” dedi.

        Konuşmaların ardından binlerce vatandaş ve protokol üyeleri bayramlaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa