Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Derince ilçesinde ipini koparıp kaçan boğa, ev ile bahçe duvarı arasındaki boşluğa düştü. Halatlarla bağlanan boğa, yaklaşık 3 saatlik çalışmayla vinç yardımıyla çıkarıldı.

        Olay, saat 03.00 sıralarında, Derince ilçesi Çenedağ Mahallesi NATO Caddesi'nde meydana geldi. Şeref Soysal'ın Kurban Bayramı'nda kesmek üzere aldığı yaklaşık 500 kilo ağırlığındaki boğa, bahçede ağaca bağlı olduğu ipi kopardı. Kaçmaya çalışan boğa, bahçe duvarı ile yan bina arasındaki boşluğa düştü. Soysal'ın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, iki duvar arasına sıkışan boğayı kurtarmak için çalışma başlattı. 

        İtfaiyeye ait vince halatlarla bağlanan boğa, çıkarılmaya çalışıldı. Ancak itfaiyenin vinci yetersiz kalınca, özel bir vinç kiralama firmasından yardım istendi. Gelen vince halatlarla tekrar bağlanan boğa, bulunduğu yerden çıkarılarak evin bahçesine indirildi. Boğanın arka bacaklarından birinin kırıldığı saptandı.

        Şeref Soysal, "Evden büyük bir gürültü duyup dışarı çıktık. Dışarıda hayvanı aradım ama yoktu. Her yere baktım ama bulamadım. En son oradan aşağıya düştüğünü fark ettim. Önce ağabeyime, sonra da itfaiyeye haber verdim. Boğayı kurtarmanın yollarını aradık. İtfaiyeyi aradık" dedi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa