Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi hizmet binasında Kurban Bayramı kutlaması hem de Ağustos ayında doğan Başkan Nevzat Doğan ve 110 belediye personeli için doğum günü etkinliği düzenlendi.

        Toplu doğum günü kutlamasına Başkan Doğan’da katılarak hem personele doğum günü hediyesi verdi hem de kendisi hediye aldı. Doğum günü kutlamasıyla birlikte Başkan Doğan, belediye çalışanlarıyla da bayramlaştı. Belediye çalışanlarının doğum günlerini kutlayıp Kurban Bayramlarını tebrik eden Doğan, “Bayramlar bizim birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği, gönül kapılarının sonuna kadar açıldığı günlerdir. Ülkemiz çok önemli bir savaşın içerisinde. Bazı insanlar, Dolar mı alsak, altın mı alsak diyor. Halbu ki bunların hiç bir anlamının olmayacağı bir mücadele bu. Ülkemize diz çöktürürlerse, özgürlüğümüz engellerlerse altının, Doların olsa ne yazar? Ülkemizi Suriye’nin, Irak’ın durumunu düşürmeye çalışıyorlar. Egemen güçlere, ABD’ye, emperyalistlere insanlığı, insan haklarını biz öğretiyoruz” dedi.

        Gelecek süreçte herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Doğan, “Mustafa Kemal Atatürk dünyanın en güçlü ordularıyla Çanakkale’de bir mücadeleye giriştiği zaman etrafındakiler vardı. Etrafında cengaverler vardı, canım vatanda feda olsun diyenler vardı. Şimdi de bir mücadele veriliyor. ‘Dolar mı alsam, altın mı alsam?’ demek yerine, ‘Param feda olsun bu vatana’ diyebilmeliyiz. Kurtuluş Savaş’ındaki mücadele gibi, o cengaverlerin yaptığını biz yapmaya devam edelim, duruşumuzu bozmayalım. Bu emperyalistlerin mallarına elimizi sürmeyelim” diye konuştu.

        Daha çok çalışan ve üreten bir ülke hedefiyle hareket etmek gerektiğini dile getiren Doğan, “Hiçbir şey yapamasak dünyadaki mazlumlar için dua edelim. Türkiye’deki bu duruşun dünyadaki tüm emperyalizme, zulme karşı koyanların da gücü olacağını unutmayın. Herkes çılgın Türkler ne yapacak diye bakıyor. Bizim çılgınlığımız, akıllı bir çılgınlık olacak. çılgınca çalışıp, üretecek daha güçlü olacağız” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa