Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi özellikle gıda ve üretim üzerine faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

        Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde incelemelerine hız kazandırdı. Ekip sayılarını arttıran Darıca Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmelerinin sağlanması için ilçede bulunan fırın, restoran, pastane, market ve gayrı sıhhi işyeri denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, ayrıca çalışanların iş önlükleri, boneler ve genel temizlik şartlarına uyulup uymadığı da denetimlerden geçirilerek hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak haklarında yasal işlem uygulandı.

        Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerde genel olarak işletmelerin kurallara uyduğu, ancak bazı işletmelerde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ifade edilerek Kurban Bayramı boyunca denetlemelerin devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa