Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, şadırvan ve taziye evi inşaatının tamamlandığı Yeşil Camii’nde incelemelerde bulundu.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Kuzey Mahallesi’nde bulunan ve belediye tarafından bahçesine şadırvan ve taziye evi yapılan Yeşil Camii’nde incelemelerde bulundu. Başkan İsmail Baran’ın incelemeleri sırasında Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil ve cami cemaati de teşekkür etti. Başkan Baran, “Camilerimizi ve dini mekanlarımızı önemsiyoruz, desteklerimizi de sürdürüyoruz” dedi.

        Başkan Baran, “Camiler; sadece kulun üzerine farz kılınan namazın yerine getirildiği mekanlar olmayıp aynı zamanda çocuklarımız ve vatandaşlarımıza dini eğitimlerin de verildiği kutsal yerlerdir. Biz de bu doğrultuda camilerimizi daha güzel ve kullanışlı hale gelmesi için desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Yeşil Camii’nde bizden talep edilen taziye evi ve şadırvan vardı. Körfez Belediyesi olarak bizler de desteğimizi sürdürdük ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Küçük birer eksikliklerimiz var. Tadilat çalışmaları tamamlandığında daha da güzel olacak” ifadelerini kullandı.

        Cami cemaati ise yapılan çalışmalardan dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa