Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocukların severek izledikleri “Hapşu” isimli oyun, 16 Ağustos Perşembe günü Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek izledikleri çizgi film “Hapşuu ve Arkadaşları”nın yer aldığı çocuk oyunu, 16 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

        Çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinin müziklerle, sahne ve dekorla bir eğlence şölenine dönüştüğü çocuk oyunu Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretirken eğlenerek keyifli anlar yaşamalarını sağlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa