Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, eşi ile birlikte özel bir hastaneye gitmek için otlarla kaplı alandan geçmek isteyen Nurhan Selvi (67) çukura düştü. İtfaiye ekiplerince kurtarılan Selvi hastaneye kaldırıldı.

        Olay, Başiskele Yazlık Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Eşi Fehmi Selvi (72) ile birlikte bölgede bulunan özel bir hastaneye gitmek isteyen Nurhan Selvi, hastane yanında bulunan yeşillik alanın içerisinden geçmek istedi. Otların arasında bulunan kurumuş dere yatağını fark edemeyen Selvi, yaklaşık yarım metre derinliğindeki çukura düştü. Tüm çabalarına rağmen eşini kurtaramayan Fehmi Selvi'nin haber vermesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, seyyar merdiven yardımıyla ulaştıkları yaşlı kadını branda üzerinde yaklaşık 250 metre taşıyarak otlarla çevrili araziden çıkardı. Sağlık ekibi, Nurhan Selvi'yi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa