Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarından İZMEK bünyesinde açılan yaz dönemi kurslarından gitar kursuna çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

        Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günlerindeki kurslara katılan öğrenciler gitar çalmanın inceliklerini öğrenirken, sosyalleşiyor ve yeni arkadaşlıklar da ediniyorlar. Kursiyerlere klasik gitarın kısa tarihi, tel çekme bilgisi, müziğin temel üyeleri, nota bilgisi, ritmik alıştırmalar, nota okuma, deşifre, gitar çalmada oturuş ve tutuş tekniği, enstrümanı sabitleme, gitarda pozisyon ve ses çalışmaları, perdeye baskı ile ses elde etme bilgisi, egzersizler, adaptasyon çalışmaları ve ses bilgisi eğitimleri veriliyor. Kurslarda öğrencilerin müzik bilgilerine katkı sağlanarak, müzik alanında kendilerini geliştirmelerine imkan da sağlanıyor. Gitar kursuna katılan öğrenciler, kendilerine imkan tanıyan İzmit Belediyesi yetkilerine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa