Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Yakacık Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yeniliyor.Başiskele bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kullar’da yer alan Yakacık Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Başiskele Yuvacık’tan kuzeye doğru ilerleyen Cumhuriyet Caddesi’nin devamında yer alan Yakacık Caddesi Kullar ve Yuvacık’a ulaşımda önemli bir güzergah özelliği taşıyor. Yakacık Caddesi kuzeyde, doğubatı yönlü uzanan Karamürsel Caddesi’ne ulaşarak buradan D130’a bağlantı sağlıyor. Yakacık Caddesi’nin devamında İzmit’e kadar uzanan Alsancak Caddesi de Sebze Meyve Hali ve İzmit merkeze ulaşımda kullanılıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Yakacık Caddesi’nde genişletme çalışması yaparak caddeyi asfaltladı. Cadde imar planına uygun hale getirilerek genişliği 20 metreye çıkarılan cadde yeni bir yüze kavuştu. 10 bin ton asfaltın kullanıldığı Yakacık Caddesi’nin asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından emniyet çizgileri çekilecek. Caddekedi gözü tabir edilen yol butonları ile ikiye ayrılarak güvenlik sağlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa