Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kartepe Merkez Park Camii’nin avlusunda bulunan oturma gruplarını tamir etti.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ibadethanelere verdiği önemden hareket eden Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kartepe Merkez Park Camii avlusunda bulunan oturma ve bankları gereken tamirat yapılarak hizmete sunuldu. Belediye ekipleri camii avlusunda bulunan oturma ve banklar teker teker elden geçirilerek tamiratları yapıldı. Yapılan tamiratlar sonrasında boyama işlemi sonrasında oturma ve banklar hizmete sunuldu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Camilerimize gereken bütün hizmetler verilmektedir. Temizliğinden, çevre düzenlemesi, oturma guruplarına kadar gereken her şey yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa