Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi'ne yapılan kapalı pazar yeri projesi temel atma töreni 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da yapılacak.

        Darıca Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorununu çözecek olan Darıca Belediyesi projeyi yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. Alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek olan kapalı pazar yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin altyapı çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Kapalı pazar yerinin kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

        Temel atma törenine tüm Darıcalıları davet eden Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğunuz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da gerçekleşecek olan Kapalı Pazar Yeri Temel Atma Törenimize tüm halkımızı bekliyoruz. Artık bir ihtiyaç haline gelen kapalı pazarların ilkini Cami Mahallemize yapıyoruz. Çok amaçlı hizmet verecek olan ve içerisinde çocuk bakım odası, mescit, tuvalet, emanet odası ve kafeterya gibi bölümlerinde bulunacağı projemizi yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa