Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze’nin dört bir yanında kaldırım onarım ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Güzel havaları fırsata çeviren ekipler belirlenen program dahilinde problem tespit edilen noktalara müdahale ediyor.

        Ekipler Mollafenari Gümüş Pala ve İstanbul Caddesi’nde tretuvar çalışması gerçekleştirerek kaldırımları yayaların kullanımı için daha sağlıklı hale getirdi. Araç trafiğinde aksamalar yaşanmaması ve sürücülerin trafikte daha konforlu bir sürüş yaşamları için çalışmalar yürüten ekipler Osman yılmaz Mahallesi 63 sokak ve Köşklü çeşme Mahallesi 509 sokakta asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi. Asfalt yama çalışmalarının yanı sıra ekipler Pelitli mahallesinde 4448 sokağın asfaltını tamamen yeniledi. Çalışmaların belirlenen program dahilinde süreceğini ifade eden ekipler Tatlı kuyu 1306 sokakta taş duvar çalışmasını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa