Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından köy ziyaretlerine devam ediliyor.

        Şimdiye kadar İzmit’in bütün köylerini 45 defa ziyaret eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli ziraat yüksek mühendisi Şafak Üzümoğlu ve Veteriner hekim Gökhan Kılıç, Durhasan, Süverler, Çağırgan, Bulduk, Hasancıklar, Ortaburun ve Süleymaniye köylerini de ziyaret etti.

        Mart 2014 seçimleri sonrası İzmit Belediyesi sınırlarına dahil olan ve mahalle statüsüne kavuşan köylerde vatandaşlarla birebir görüşmeler yapan ziraat mühendisi ile veteriner hekim, vatandaşların başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konulardaki sorunlarına da cevap veriyorlar. Yaptıkları işlerle ilgili her türlü sorunu İzmit Belediyesi yetkililerine ileten vatandaşlar “ Allah Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’dan razı olsun. Eskiden paramızla ziraat mühendisi ve veteriner hekim bulamazken bugün artık bu kişiler, bizim ayağımıza kadar gelip tarım ve hayvancılık konusunda bizlere yol gösteriyorlar” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa