Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan bulvarlarda çevre düzenlemelerine devam ediyor.

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan bulvarlarda hummalı bir çalışma içerisine girdiler. Çalışmalar kapsamında Çalışmalarını Derbent Mahallesi Ahmet Lütfü Arat Bulvarı çevrelerinde uzayan otlar, ekipler tarafından temizlenirken tespit edilen diğer eksiklikler de gideriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin sonuna kadar ilçe genelinde tırpan çalışmalarına devam edecek.

        Kartepe'nin bir turizm kenti olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Belediye ekiplerimiz tarafından çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Turizm kentine yakışır yatırımlar ve hizmetler üretilmektedir. Bu yönde çok önemli olan çevre düzenlemelerine özen gösteriyor. Temiz çevre, estetik Kartepe vizyonu ile hemşehrilerimize en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

        Öte yandan Kartepe Belediyesi bilboard baskı montaj basım ve değişim işi için ihale düzenleyecek. 24 Temmuz 2018 Salı günü saat 11.00’de yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa