Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D100 karayolunda kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu araçta sıkışan 2 kişi yaralandı.

        Kaza, 22.00 sıralarında KartepeAnkara istikameti otoyol gişeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 GMV 60 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü ve yanındaki yolcu araç içinde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

        Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Üzerinden kimlik çıkmayan sürücüsü ve arkadaşı B.B. ambulansla Seka Devlet ve Kocaeli Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobil, polis ve vatandaşların yardımıyla yol kenarına alınırken, kaza hakkında inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa